… Eller, det vil sige, det gør man ikke. I hvert fald ikke i den gængse forstand, som du måske tænkte på, da du læste overskriften til denne artikel.

Det ville være lidt for ligetil, måske endda farligt og lidt af en klamphugger-løsning, hvis du bare tog en malerpensel og dyppede i den nærmest tilgængelige malerbøtte med maling i og begyndte at male yder- og indersiden af dit badekar derhjemme.

Ikke alene ville det slet ikke holde i længden, da et badekar jo bliver fyldt med vand, og meget almindelig maling ikke kan tåle at blive oversvømmet i så meget vand.

Dernæst er det ikke sundt for en nøgen krop, nedsunket i et badekar, at kommet i kontakt med maling på den front. Specielt ikke, hvis man bruger en ukurant maling.

Men som sagt skal du slet ikke have fat i malingen, for det leder os til det tredje “problem” ved at male et badekar: Der er tale om en overflade på langt de fleste badekar, der ikke vil tage imod konventionel maling, endsige holde på den.

Når man taler om at male et badekar, så hentyder man faktisk til emaljering af badekar, for hvis man ønsker et nyt udseende på ens badekar, så skal der en ny emaljering til.

Lad os i den forbindelse hive et firma ind på scenen, som meget passende har den memorable hjemmeside-titel: ny-emalje.dk, som gerne vil være med til at give dit badekar et nyt liv ved at ændre emaljen.

Hos dem kan du både få genskabt den oprindelige emalje, hvis den er begyndt at falme markant, men du kan også gå en helt anden vej og vælge en helt ny farve til dit badekar på den måde.

Dette firma hjælper dig og dit badekar til at få en god oplevelse sammen, og de kan hjælpe dig med mange forskellige badekarstyper.