Sådan forbereder du dit gulv til afslibning

08 February 2022
Steffen Hansen

advertorial

Hvis det er tid til, at få slebet dit gulv derhjemme, så er der nogle ting du skal sørge for, inden der kan slibes gulv. Du bør blandt andet advare dine naboer om, at det kommer til at larme, når der bliver slebet gulv. Vi har lavet en liste med tre ting, du også skal sørge for at få gjort, inden dit gulv kan blive slebet. Det vil især være en stor hjælp, hvis du har hyret en gulvsliber til at hjælp dig. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder.

gulvafslibning i Jylland

Gem søm og skruer

Hvis der er søm eller skruer i dit gulv, så skal du sørge for, at få banket eller sømmet dem ned i gulvet. Hvis du ikke får gjort dette, så kan du risikere, at sømmene eller skruerne kan ødelægge slibemaskinen. Sørg derfor for at få banket søm og skruet skruer ned, så de ligger længere nede en gulvets overflade. 

Tøm rummet

Det støver rigtig meget, når gulv skal slibes. Derfor er det vigtigt, at du tømmer det rum, der skal have slebet gulv, og sørger for at holde dørene lukket ind til de andre rum. Det vigtigste er, at du flytter møbler og andre ting, der står på gulvet. Lamper behøver du ikke fjerne, men det er en god ide at sørge for, at få dem dækket af før gulvafslibningen går i gang. 

Gør gulvet rent

Inden gulvslibningen kan gå helt i gang, så få gjort gulvet rent. Det er vigtigt at du får fjernet eventuelle pletter og rester fra for eksempel maling, lim og lignende. 

 

Hvis du mangler en, der kan hjælpe dig med at slibe dit gulv, så kan du eventuelt søge på nettet efter en god gulvsliber, der kan hjælpe. En gulvsliber er uddannet i gulvslibning, så du kan være tryg ved, at få slebet dit gulv. 

Flere Nyheder