Nogle kriterier at vælge en maler efter

20 May 2020
Anders Lundtang Hansen

Det kan være svært at finde frem til, hvilken professionel maler man skal vælge til den opgave, som man selv mener, man ikke magter, så derfor kommer vi lige her med nogle af de punkter, som du kan selektere efter, når du skal vælge en maler.

Denne guide er på ingen måde udtømmelig, og samtidig skal du måske ikke overveje alle punkterne, men de kan måske også give dig inspiration til, hvad du ellers skal søge efter.

For det første handler det jo om arbejdsopgaven: Er det en kunstnerisk en, skal der dækkes noget graffiti over, eller er det en klassisk opgave med at male vægge i et hus for eksempel?

Hvad er prisen hos maleren?
Man skal ikke altid gå efter den billigste af malerne, selvom man måske ikke har så mange penge at rutte med for tiden. Så er det bedre at vente, til man har penge til det, så man ved, at man kan ende med at bestille en god maler til prisen.

Kvalitet og pris skal jo hænge sammen. Og godt malerarbejde kan sagtens være billigt, og måske kan man endda få et godt tilbud, men nogle gange er man også uheldig.

Det fører os videre til det punkt, der er lettere at undersøge nu om dage: Hvilket omdømme har den givne maler eller det malerfirma?

Den slags kan man søge sig frem til på nettet, hvor man kan se, hvilke bedømmelser sådan en maler har fået.

Husk dog at bruge din kritiske sans, så du ikke læser betalte anmeldelser, eller du kun lige får læst sure anmeldelser fra besværlige kunder.

Dog er det bedste ofte, hvis man kan få en direkte anbefaling til en maler fra folk, man kender.

Dem har man tillid til, og de kender måske endda også ens egne behov, så de har bedre ved at vejlede en i den retning.

Et godt valg vil dog altid være https://malerkanonen.dk/ 

Flere Nyheder