Hvornår er det tid til at få skiftet sine vinduer?

16 January 2022
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Har du ældre vinduer, er du måske i tvivl om, om det er på tide at skifte dem eller ej. For hvordan kan du lige vide, om det er på tide for dig at skifte vinduerne eller ej? Der kan være mange grunde til, at du gerne vil skifte dine vinduer.

Hvis træværket rundt om dem er meget medtaget af vind og vejr, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at få dem skiftet. Det kan dog også være noget så simpelt som, at du har svært ved at varme din bolig op. I dag findes der vinduer, der er langt mere tætte, end der gjorde tidligere. Ved at skifte kan du altså få nogle vinduer, der holder langt bedre på varmen. 

Leder du efter nogle, der kan stå for udskiftning af vinduer i Nykøbing Falster, kan du for eksempel se nærmere på bpglas.dk. Det er et glarmesterfirma, der har stor erfaring på området. De kan derfor hjælpe dig med hurtigt og effektivt at få udskiftet dine vinduer, lige som de også kan hjælpe dig med mange andre glarmesteropgaver i dit hjem. Læs mere her

image

Er det spild af penge at skifte vinduer, før de er helt “slidt op”?

Du kommer ikke udenom, at det kommer til at koste en del penge for dig at skifte til lavenergiglas i dine vinduer. Hvis du alligevel havde planlagt at skifte dem, kan du selvfølgelig lige så godt vælge lavenergiglas frem for tolagsglas. Prisforskellen er ikke så stor, men du vil hurtigt have tjent pengene hjem, fordi du ikke bruger lige så mange penge på varme. 

Hvis dine vinduer ikke er helt “slidt op”, kan det dog være, at du synes, at det er meget at skifte til lavenergiruder bare for at gøre din bolig varmere. Der der dog ikke noget “bare” i forhold til at gøre sin bolig varmere. Indeklimaet i boligen er jo helt utrolig vigtigt for, hvordan du har det med at være der. 

Flere Nyheder