Hvordan du finder et godt værksted

25 August 2021
Steffen Hansen

Det at finde det rigtige værksted kan være altafgørende, hvis du er bilejer. Ved et godt værksted slipper man for at blive snydt, man betaler kun for det der bliver lavet, og man betaler ikke dyre domme, bare fordi det er hos en forhandler. Vi giver her nogle tips og tricks til, hvordan du finder et værksted, som ikke snyder dig.

Kig i lokalområdet

Det bedste tip, når man ønsker at finde et værksted, er at man skal søge i lokalområdet. Ved at søge i lokalområdet, kan man finde et værksted, som er i øjenhøjde, og som man kan tage forbi og snakke med. Det at kunne snakke med dem, når man skal snakke priser, er altid en fordel.

Få flere tilbud

En god måde at se på, om et firma har til hensigten at snyde dig, er ved at få mere end et tilbud. Vi anbefaler faktisk, at man altid får mindst tre tilbud på den opgave man ønsker løst. Derved har man flere tilbud at sammenligne med, og kan presse værkstederne med hinandens priser.

Spørg venner og familie

En god måde at vide, om det er et værksted der er til at stole på, det er ved at høre venner og familie ad. Når man gør dette, så kan man hurtigt få indblik i, om et firma behandler deres kunder godt eller dårligt. Det er dog vigtigt, at man ikke bare tager sin families anbefaling for gode varer. Det kan jo være, at de også bliver snydt.

Tjek anmeldelser

Med digitaliseringen er det blevet rigtig nemt at læse anmeldelser online. Derved kan man hurtigt danne et indtryk af et værksted, og se om det er et sted man skal holde sig fra. Du kan finde anmeldelser flere steder online, men dee mest brugte portaler i Danmark er Trustpilot, Google og Facebook.

Flere Nyheder