Hvilken farve skal dit badeværelse have?

19 November 2021
Steffen Petersen

advertorial

De fleste badeværelser er ofte malet i de klassiske farver, såsom hvid, beige eller pudderfarvet. Det samme gælder, når det drejer sig om andet interiør ude til badeværelset. Her kan du tænke ud af boksen, og vælge farver, der bryder med det klassiske hvide. Læs med her, om vores bud på, hvordan du kan få et mere farverigt badeværelse.

 

image

 

1. Hvilken farve skal væggene have?

Hvis du gerne vil have en ny farve på væggen ude på dit badeværelse, så har du en del at vælge imellem. Det kommer naturligvis an på din smag, og hvilke farver du kan godt lide. Hvis du kan lide det klassiske stil, så kan du vælge farver som grøn eller sart rosa, der er elegante uden det bliver for meget. Du kan også vælge farver, som lyseblå eller petroleumsblå, der giver rummet mere lethed og balance. Forhør dig ved en lokal maler, hvad du kan vælge imellem, når det kommer til farver ude på et badeværelse.

 

2. Hvilke farve skal dine badeværelsemøbler have?

Der findes efterhånden også forskelligt slags badeværelsesmøbler, som du kan vælge i mellem. Der er mange, der vælger det klassiske hvide, fordi det er nemmere at kombinere sammen med andre ting. Men du kan også vælge at gøre et statement med farver. Hvis du f.eks. har mørke gulve og lyserøde vægge, er det en god idé at vælge hvide badeværelsesmøbler, da det vil give rummet mere lyshed.

Hvis du derimod har hvide vægge, men ønsker farverigt badeværelsemøbler, så kan du vælge møbler af bestemte træsorter. Du kan også få malet dit gamle badekar i en ny farve, såsom grå, beige eller helt sort. Her vil der males ovenpå den gamle emalje, så den nye emalje både bliver mere modstandsdygtigt og får en ny farve.

 

3. Hvordan skal gulvet være?

Det mest almindelige valg af gulv til badeværelser er fliser i samme farve som væggene. Men du kan også vælge at få et farverigt gulv, hvilket vil give badeværelset et helt nyt udseende. Her kan du få lagt et mønster af forskellige fliser, der kan se symmetrisk ud. Du kan også overveje at få trægulve ude på badeværelset. Her skal du være sikker på at vælge noget gulv, der kan tåle vand, og som ikke mister sin charme, grundet vandet.

Flere Nyheder