Hvad koster det at sende en pakke med DAO?

08 September 2020
Astrid Pedersen

Lige som det er tilfældet med alle andre forsendelses og distributions operatører i Danmark varierer priserne på forsendelse med DAO alt efter pakkens dimensioner, vægt, og modtager adresse.

Generelt kan DAO dog siges at være blandt de mere prisbillige agenter på dette marked – især når du skal have sendt dine pakker inden for landets grænser. Samtidig er det nemt for såvel private som for erhvervs kunder at sende pakker via DAO.

DAO tilbyder et utroligt fleksibelt og kundevendt system, en bruger venlig app og et hav af pakkeshops over hele Danmark. Derfor kan du med fordel vælge DAO når du skal sende en eller flere pakker.

Hvis du ønsker at finde prisen for en specifik forsendelse kan du gøre dette på pakke.dk. Her finder du en smart online pris beregner som du kan bruge til at udregne prisen for forsendelse af netop din pakke. Pris beregneren er utroligt nem at bruge. Du indtaster blot pakkens data, det vil sige dens mål og vægt, samt modtagerens adresse.

Her efter vil du blive præsenteret for dine muligheder for forsendelse via DAO, og så er det blot at vælge og vrage. Du kan sågar betale for forsendelsen med det samme, og dernæst få enten et pakkelabel til udskrivning eller en simpel kode som du blot skal anføre direkte på pakken. Så bliver det faktisk ikke meget nemmere!

Hvad er pakke.dk?

Pakke.dk er en sammenlignings portal hvor priser på forsendelse fra operatører så som , UPS, DHL, TNT, FedEx, DAO, Bring, GLS, PostNord og Jetpak kan sammenlignes med henblik på at finde den mest optimale og billige forsendelse. Det er også muligt at bestille og betale for forsendelsen via pakke.dk hvilket gør hele forsendelses processen utroligt meget nemmere. Du kan finde de aktuelle DAO priser ved hjælp af pris beregneren på pakke.dk

Flere Nyheder