Gå trygt til fysioterapi i Herning

07 June 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du smerter i kroppen, eller er du stiv i dine led? Så bør du søge professionel hjælp – for eksempel hos en fysioterapeut.

Hvordan kan fysioterapi hjælpe mig?

Fysioterapi er for dig som døjer med smerter, spændinger eller øvrige fysiske skavanker der hidrører fra ryggen eller bevæge apparatet. Hvis du for eksempel lider af tilbagevendende hold i nakken, spændinger over lænden, myoser i nakke og skuldre eller lignende dårligdomme, som ofte følger af en uhensigtsmæssig arbejdsstilling, kan du hos en fysioterapeut få hjælp til at løsne op for disse.

Det samme gælder hvis du har pådraget dig en fysisk skade som hæmmer dig i dine udfoldelser. Det kan for eksempel være en forstuvning, en forstrækning eller en forvridning, eller måske en fibersprængning eller andre former for skader på ligamenter så som korsbånd eller menisk. Sådanne skader skal ikke alene bruge lang tid på at hele – de kræver også grundig genoptræning.

image

Hvis du ikke får genoptrænet ordentligt risikerer du at udvikle kompensations mekanismer som kan føre til slitage andre steder i din krop. En knæskade kan eksempelvis medføre slid i hofteleddet fordi man som følge deraf afvikler sin gang forkert. Derfor er den korrekte genoptræning nødvendig i forbindelse med heling af en skade. Og den kan du få hos en fysioterapeut.

Hvor kan jeg gå til fysioterapi i Herning?

Er du bosiddende i det midtjyske, for eksempel Herning eller nærmeste omegn , kan du med stor fordel kontakte Fyssernes Hus I/S. Hos Fyssernes Hus I/S finder du udelukkende kompetente og veluddannede fysioterapeuter og andre behandlere som står klar til at hjælpe dig med dine dårligdomme og skavanker.

Fyssernes Hus I/S kan hjælpe dig med alt fra smertelindring til genoptræning efter sports skader eller traumer, og vil altid være de rette at spørge til råds angående øvelser du selv kan udføre derhjemme. Book tid hos Fyssernes Hus I/S på fysserneshus.dk.

Flere Nyheder