Flexlease Audi, og få råd til mere køreglæde

01 November 2018
Astrid Pedersen
Flexlease Audi, og få råd til mere køreglæde

Det tyske bilmærke Audi er blandt de stærkeste aktører på det internationale bilmarked. Audi brandet, bestående af de fire, sammensatte ringe, har igennem årtier været symbol på styrke, robusthed – og 100% luksus. Biler fra Audi er altid top of the line, uanset årgang, model eller type. Og man går ikke fejl af Audis strømlinede og eksklusive design, som er 100% gennemført, fra det diskret kurvede chassis til det lækre og komfortable indtræk i kabinen.

Audi og andre luksusbiler er dyre i Danmark

Den høje standard og suveræne kvalitet afspejler sig også i prisen. Audi hører så absolut ikke til blandt de aller billigste bilmærker. Og herhjemme gør den tårnhøje registrerings afgift, at de fleste nye Audier er uden for økonomisk rækkevidde af almindelige dødelige. Selv med en god indkomst, er det op ad bakke at skaffe finansiering til indkøb af en spritny, lækker Audi. Mange mennesker må derfor skyde en hvid pind efter drømmen om at køre til arbejde eller på ferie i en lækker og sikker luksusbil.

Flexlease Audi, og få den maksimale køreglæde

Der er dog håb for dig, som ikke lige kan mønstre de 150% af nyprisen, registrerings afgiften på en Audi udgør. Du kan nemlig flexlease Audi modeller på ganske fordelagtige vilkår hos specialcars.dk. Ved flexleasing forstås en privatleasing model, som tillader registrerings afgiften at blive delt ud på de månedlige leasing ydelser, således at du ikke skal betale hele beløbet på én gang. Med flexleasing får du den samme frihed og fleksibilitet, som du har med konventionel privatleasing – og så er du tilmed ikke begrænset af et max antal kilometer, du må køre i din leasede luksusbil.

Hvis du ønsker at prøve at flexlease Audi, kan du finde et bredt udvalg af forskellige modeller fra den seneste årgange hos specialcars.dk. Du kan se dem alle, og læse mere om flexleasing, på specialcars.dk

Flere Nyheder