Få tilskud til varmepumpe ved køb af varmepumpe

04 September 2020
Astrid Pedersen

Går du og overvejer at hoppe med på bølgen og anskaffe en smart og energi besparende varmepumpe? Så kan du med fordel læse med i det følgende

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

Du kan vælge imellem to forskellige typer varmepumpe: Luft til vand varmepumper og luft til vand varmepumper. En luft til vand varmepumpe er en glimrende erstatning for et udtjent fyr idet den uden problemer overtager fyrets rolle med hensyn til opvarmning af brugsvand og cirkulationsvand.

Derfor bør du vælge en luft til vand varmepumpe når du har vand radiatorer i dit hus. Med en luft til luft varmepumpe kan du få meget mere ud af den elektricitet du bruger til opvarmning af boligen end når du bruger dyre elektriske varme apparater. En luft til luft varmepumpe opvarmer langt mere effektivt, og renser samtidig luften ved hjælp af særlige filtre.

Hvordan opnår jeg energitilskud til varmepumpe?

Som om det at du kan spare op imod 70% af dine årlige udgifter til opvarmning af boligen kan du faktisk også få økonomisk tilskud til opsætning og installering af en varmepumpe. Dette betyder at din luft til luft varmepumpe eller din luft til vand varmepumpe vil have tjent sig selv ind endnu hurtigere, og at du således vil opleve et overskud på husholdnings budgettet i løbet af endnu kortere tid.

Du får energitilskud til varmepumpe fordi din varmepumpe er langt den mest miljørigtige og klima venlige løsning når det handler om opvarmning af private boliger. Og når du køber din luft til vand varmepumpe eller din luft til luft varmepumpe gennem Dansk Varme ApS kan du oven i købet få hjælp til ansøgning om energitilskud til varmepumpe. Du kan læse mere, og finde din ideelle luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe hos Dansk Varme ApS på hjemmesiden danskvarme.dk

Flere Nyheder