Få lavet en kærlig hilsen med glasgravering

28 July 2021
Anders Lundtang Hansen

Hvis du nogle gange har besøgt gamle godser og slotte, så vil du måske notere dig i de gamle glasruder, at der er indridset små beskeder.

Det er som regel gæster fra finere middage og besøge gennem tiden, der er blevet opfordret til at skrive deres navne og datoer for besøget ind her med diamanter på deres ringe; og siden det kun var de fine og veluddannede, der kunne læse og skrive, så giver det sig selv, at det var dem, som der lavede de her beskeder.

Og det er jo også begrænset, hvor mange der lige gik rundt med ringe med diamanter i.

De gamle ruder er sjældent blevet udskiftede, hvorfor man derfor den dag i dag kan se de beskeder i ruderne.

Du kan dog også lave din egen version, hvor du giver en sød hilsen til en, du holder af, i glas.

Giv den søde besked som glasgravering

Lad os komme med et eksempel, at man er inviteret til bryllup eller jubilæum af samme, så kan man få lavet en gravering i for eksempel et glas, som man giver til det heldige par, hvor man har skrevet deres navne ind og den dato, de blev gift, og den dato, som jubilæet foregår på.

Det glasparti kan man så indramme til hjemmet eller indsætte som en rude i et vindue.

Men man kan jo også tage et drikkeglas, som man får lavet en sød hilsen i, der kan være alt fra en kærlighedserklæring til, at man ønsker vedkommende at blive gift med en.

De fleste af den slags tilkendegivelser findes jo ikke mere end blot på billeder, men her vil man så kunne gemme den hilsen til eftertiden.

Det er bare to af de muligheder, som man kan lave med glas-gravering.

Hvad vil du benytte muligheden til at få lavet?

Flere Nyheder