Dette skal du have styr på, når du fraflytter et lejemål

29 October 2021
Steffen Petersen

advertorial

Når man skal fraflytte et lejemål, så er der nogle helt simple ting, som man skal have ordnet. Disse ting kommer vi ind på i dette indlæg, så du kan blive hjulpet på vej til, hvordan du bedst muligt kommer ud af dit lejemål.

Hvem skal stå for renoveringen?

En af de første ting, som du skal have styr på, når du fraflytter et lejemål, det er at du skal finde ud af om du skal stå for renoveringen, eller om det er din udlejer. Hvis det er din udlejer, så er det en god idé at høre ad, om du må indhente nogle tilbud selv. Dette kunne eksempelvis være tilbud på slibning af gulve, så du ikke ender med at blive snydt, fordi din udlejer finder en gulvmand, som ikke er til at stole på.

Må du selv indhente tilbud, så anbefaler vi, at du hører https://gulvkanonen.dk/ ad, da de er eksperter på området, og har fantastiske priser, som alle kan være med på.

Hvornår skal du være ude?

Det er lidt forskelligt hvornår man skal være ude af et lejemål. Typisk så kommer det an på ens lejekontrakt og hvornår man har opsagt sit lejemål. Nogle kontrakter gør det muligt, at man fraflytter lejemålet fra d. 1, hvor det i andre også er muligt, at man fraflytter midt i måneden. Udover fraflytningen, så skal man også sikre sig, at man fraflytter tids nok til, at lejemålet kan blive renoveret. Typisk, så skal man derfor være ude 14 dage før ens lejekontrakt ophører.

Husk at få gjort godt rent

En af de ting som folk bliver bonget mest på, når de fraflytter et lejemål, det er fordi der ikke er gjort tilstrækkeligt rent. Vi anbefaler derfor, at man gør sig ekstra umage, eller simpelthen bestiller en professionel fra start. Der er firmaer, som kan specialiserer sig i rengøring af lejemål som man skal flytte fra.

Flere Nyheder