Blev det så til noget med det Azure kursus?

06 May 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du var lidt vaklende til at starte med, om du egentlig skulle tage på det Azure kursus eller ej, for det var ikke noget krav fra en eventuel arbejdsgivers side, og du vidste egentlig ikke, om det var noget, som du kunne bruge i en jobsøgning senere – så skulle det jo også helst være et aktuelt kursus, så det ikke var for gammel lærdom, du havde fået ind.

Men det kunne da være nogle smarte redskaber at gå, og at de mange kursuser, du har undersøgt, så var det trods alt det her, som der lød som det mest tiltalende.

Desuden er det jo aldrig dumt at lære noget nyt, og der var tid i kalenderen til at tage det kursus.

Så det endte da også med, at du skrev dig op til det, selvom det var lidt sent, og du skulle lige være sikker på, du tilmeldte dig korrekt.

azure kurser

Det blev ikke denne gang med det Azure kursus

Det skulle så vise dig, at det var den ventetid, som der blev din nemesis, for du var lige dét for langsom, så du fik at vide, at der var optaget på det kursus, da alle pladser var optagede.

Man kan jo ikke tage alle med, der gerne vil med, for det bliver sjældent godt, når der er for mange på samme kursus, så man ikke lærer alt det, som man helst skal, når man er der og har givet penge for det.

Det er kun godt, at man overvejer for og imod, om det er noget, som der værd for en at deltage i eller ej, men nogle gange kan der bare gå for lang ventetid med den slags.

Så er det næsten bedste for en selv, at man tilmelder sig, for så kan man altid afmelde sig igen senere.

Flere Nyheder