Ansøg om et lån hos Bankly

07 October 2021
Lotte Hindsberg

advertorial

Hvem kender ikke det, at man får en uventet regning, f.eks. hvis bilen skal repareres eller hvis vaskemaskinen vælger at stå af. Det er selvfølgelig muligt at ansøge i ens almindelig bank, men her tager det som regel 2-3 uger før du får svar, hvilke kan være svært i en travl hverdag, hvor man har planlagt sin hverdag efter, at man har en bil eller en vaskemaskine og ikke skal bruge tid på den offentlige transport eller finde en vaskehal.

Et godt alternativ er at undersøge hvad online bankerne har af alternativer. Her tager det kun få minutter at ansøge og få et svar. Positivt som negativt. Du kan blandt ansøg her om et billån.

Søg flere banker

Især hvis du ansøger online banker som det tager få minutter, er det dumt ikke at bruge de få minutter som det tager at ansøge. Det vil alt andet lige give dig mulighed for at finde et godt og billigt lån. Send mindst tre ansøgninger afsted. Nogle sammenligningssteder, som Bankly, har den mulighed at du kan søge flere banker på en gang, selv om du kun sender en ansøgning af sted.

Når du kigger de forskellige lånetilbud igennem, skal du især være opmærksom på ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalings betingelserne. Er der lån, hvor du ikke kan betale lånet tilbage før tid, uden at det koster dig mange penge, skal du som udgangspunkt sige nej tak til det lån.

Online banker er som nævnt nemme at ansøge. De vil som udgangspunkt blot bede om din mailadresse, så de kan sende dig et tilbud. Du skal også være i besiddelse af et NemID. Det skal du brug for at underskrive et evt. lånetilbud. Det er også et krav at du har en dansk folkeregisteradresse og du skal være myndig og være mindst 18 år. 

Flere Nyheder